Mantelzorgcompliment

Zorgt u voor uw partner, familie, vrienden of buren? Omdat uw naaste langdurig ziek is, een beperking heeft of hulpbehoevend is? Dan bent u een mantelzorger. Of ben je tussen de 6 en 24 jaar en groei jij thuis op met iemand die zorg en aandacht nodig heeft? Dan ben jij een jonge mantelzorger.

De gemeente Soest bedankt elk jaar haar mantelzorgers voor de goede zorg en hulp die ze geven. Het compliment is een Knollenbon. Dit zijn waardebonnen die u kunt inleveren bij verschillende winkels en restaurants in Soest en Soesterberg. Voor jonge mantelzorgers is er een Bol.com waardebon.

Compliment aanvragen

U kunt het compliment online aanvragen. Of bel tussen 08.30 en 12.30 uur naar 035-609 34 11.

Vraag een compliment aan

Voorwaarden

  • De Knollenbon is voor één mantelzorger per zorgvrager. De Bol.com waardebon is voor ieder kind dat opgroeit in het gezin van de zorgvrager. 
  • De zorgvrager moet in Soest of Soesterberg wonen. De zorgvrager woont zelfstandig of in een zorginstelling in Soest of Soesterberg.
  • Soms is een jongere in de leeftijd van 18-24 jaar de enige mantelzorger voor de zorgvrager. Dan is er een Knollenbon beschikbaar voor deze jonge mantelzorger in plaats van een Bol.com waardebon.

Contact

Wilt u graag contact met het Steunpunt Mantelzorg? De medewerker van het Steunpunt Mantelzorg kunt u bellen op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur naar 035-609 34 11 of door het registratieformulier in te vullen.