Jonge mantelzorgers

Groei jij thuis op met iemand die zorg en aandacht nodig heeft? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Doe mee aan een leuke en gezellige activiteit in de week van 1 tot en met 7 juni en vraag een Bedankje aan.

Weet je niet zeker of je een jonge mantelzorger bent? Kijk dan eerst naar deze animatie

Waar vind je iemand die naar jouw verhaal luistert en met je meedenkt?

Je zult zien dat er vrienden, buren of familieleden zijn die jou graag willen helpen. En samen helpen is vaak leuker dan het in je eentje doen. Je kan ook terecht bij je juf, meester of mentor om te vertellen wat er bij jullie thuis aan de hand is. En wij helpen je ook graag! Wij komen graag met jou in contact.

 

Doe leuke dingen

Tijdens de week van de jonge mantelzorgers van 1 tot en met 7 juni zijn er verschillende activiteiten. Meld je aan!

Je kunt alleen goed voor anderen zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Dus ga lekker sporten. En spreek met vrienden af. Tijd voor jezelf is reuze belangrijk! Bekijk de sportieve activiteiten.

Bedankje

De gemeente Soest vindt het heel bijzonder wat je doet. Vraag en ontvang een waardebon van bol.com. Dat kan tot 15 juni 2023.

Of bel Carrien van het Steunpunt Mantelzorg via 035-609 34 11 of  via WhatsApp 06-113 612 02.

Aanvragen waardebon bol.com

Praat erover

Dat helpt echt! Zoek iemand bij wie je jouw verhaal kwijt kunt. Over je situatie en je zorgen praten, lucht niet alleen op, het geeft je vaak ook nieuwe inzichten. En ga je nog naar school? Praat dan met je mentor of een leraar. Praat je liever met iemand anders? Bekijk waar je terecht kunt voor hulp.