Dag van de Mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander. Mantelzorg is niet vanzelfsprekend, dus laten we samen er een mooie dag van maken!.

TheaterThuis

We bieden in de thuissituatie een andere invulling voor deze dag. Zorgt u voor iemand in Soest of Soesterberg? Dan kunt u een gratis abonnement voor 1 maand bij ons aanvragen voor www.theaterthuis.nl. Het aanvragen kan online of via 035-609 30 01 op maandag of woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur. 

Abonnement aanvragen

U kunt het gratis maandabonnement tot vrijdag 30 oktober aanvragen. Na 30 oktober ontvangt u van ons via de post de code. Met deze code krijgt u toegang tot de website van TheaterThuis.

Op TheaterThuis vindt u minivoorstellingen met nieuw werk. En ook hele voorstellingen die niet meer in het theater staan. Zo geniet u thuis van de beste voorstellingen. Samen met uw dierbaren.

Over deze dag

Mantelzorgers zetten zich met veel betrokkenheid in voor de partner, ouder, kind, buurman/vrouw, vriend of vriendin. Deze zorg is van grote waarde en wordt zeer gewaardeerd! En daarom wil de gemeente Soest mantelzorgers in het zonnetje zetten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de Dag van de Mantelzorg? Bel dan het Steunpunt Mantelzorg via telefoonnummer 035-609 30 01 op maandag of woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur of stuur een mail naar steunpuntmantelzorg@soest.nl.